KØB BOGEN

Handelsbetingelser 

 

Generelle Oplysninger
Omsorgslæge.dk Læge Kirsten Damkjær
Frydenborgvej 32
6092 Sdr Stenderup
CVR nr.: 34991049
Telefon: 40431827
E-mail: [email protected]

Betaling
Omsorgslæge.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, Bankoverførsel. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

For lægekurser modtager køber en faktura, der bedes indbetalt indenfor 14 dage.

For alle gælder at du modtager efter købet en faktura på email til den opgivne email-adresse.  Dit kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre gemmes ikke.

Digitale produkter leveres straks efter køb via email eller med adgangskode til et lukket forum. Det digitale produkt fremsendes til den email, som køber har indtastet i ordre-feltet. Digitale produkter refunderes eller returneres ikke.

Emailadressen kan altid ændres ved at den selv “din profil” når du er logget ind i kajabi.

Returret

Der ydes 14 dages returret på fysiske produkter. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage efter købet, så skriv til [email protected] og du vil få alle pengene tilbage.

Bemærk: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

Ansvarsfraskrivelse

Omsorgslæge.dk kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for direkte tab, eller følgeskader ved den information, der gives.

Omsorgslæge tager forbehold for tryk- og prisfejl.

Omsorgslæge yder ikke refusion, når aktiviteter må aflyses f.eks. som følge af sygdom, hærværk, brand, eller andre uforudsete hændelser. I disse tilfælde tilbydes en anden tilsvarende aktivitet så hurtigt som muligt som kompensation.

Omsorgslæge er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for vores kontrol.

Betingelser for lægekurser afholdt i udlandet

Den oplyste kursusafgift dækker undervisning og kursusmaterialer.

Rejsebureauet Vejle Rejser opkræver særskilt for rejse, ophold og eventuel forplejning (der kan også tegnes særskilt afbudsforsikring til rejse/ophold med rejsebureau). Evt. tilslutningsfly er ikke inkluderet i afgift til rejsebureau og skal ligeledes tilkøbes særskilt. Nærmere detaljer følger i forbindelse med bestilling samt ved tilmeldingsfristens udløb. Rejse/ophold er et anliggende imellem kursisten og rejsebureauet.

Afmelding/aflysning
Afmelding skal altid ske skriftligt til [email protected].
Ved afmelding frem til tilmeldingsfristens udløb refunderes kursusafgiften fratrukket et administrationsgebyr på kr. 1200,-.
Ved afmelding fra tilmeldingsfristens udløb og indtil 60 dage før kursets start refunderes 50% af kursusafgiften.
Ved afmelding senere end 30 dage før kursusstart refunderes den indbetalte kursusafgift ikke. Du har dog mulighed for at overdrage pladsen til en kollega i klinikken, men vi beder dig venligst informere os herom.

Hvis Omsorgslæge må aflyse et kursus, refunderes det fulde kursusbeløb. Ved modulkurser/igangværende forløb refunderes forholdsmæssigt.